fbpx

Inspiratie Lookbook 2020

Bruidsjurken

De nieuwe collectie bruidsmode voor 2020 hebben we samengevat in een Lookbook. Er is weer veel moois om te bekijken. Ga je trouwen in 2020? Met dit Lookbook op je Ipad of telefoon kun je even helemaal wegdromen. Het zijn meer dan 80 pagina’s met de nieuwste trouwjurken trends voor 2020. Ze zijn allemaal te verkrijgen in onze bruidsmodewinkel in Alkmaar. Maar eerst even komen passen natuurlijk. Maak tijdig je pasafspraak want de populaire tijden zijn zo vol!

 

De Boho bruidsjurk is ook dit jaar weer goed vertegenwoordigd in onze collectie. Het Australische merk Cizzy white april werkt met veel kant en de vrije Boho look. Er is voor elke stijl en wens wel een passende trouwjurk. Zoek je een sexy bruidsjurk? Dan heeft het bekende Pronovias dit jaar een paar prachtige modellen in de collectie opgenomen.Ook zien we een trend in doorschijnende stoffen zoals de trouwjurk die op onze cover te zien is van Rembo Styling. Met het thema “Californian dream” zetten ze een typische strandsfeer neer. Ga je trouwen aan het strand? Bekijk dan zeker de nieuwe collectie van het merk.

Gratis Inspiratie Lookbook Bruidsmode 2020

Wist je dat het downloaden van dit Inspiratie Lookbook Bruidsmode helemaal gratis is? Wij hebben het speciaal voor jou samengesteld zodat je lekker foto’s kunt kijken. Alle bruidsjurken die je ziet hebben wij op voorraad in onze bruidsmode winkel.

Van Os Bruidsmode heeft bruidsjurken van Pronovias, Rembo Styling, Marylise, White One, Olvi Bridal, Willowby Watters, Cathleen Jia in alle verschillende stijlen trouwjurken bij elkaar gezet.

Wij hebben de nieuwste trends in beeld gebracht in dit Inspiratie Lookbook Bruidsmode. De nieuwe collectie trouwschoenen en bruidsaccessoires als bruidstasjes, bruidslingerie en bruidssluiers ontbreekt natuurlijk ook niet. Kortom genoeg materiaal om een middagje trouwjurken inspiratie opdoen. Wij wensen je veel plezier!

Informeer voor een pasafspraak via 072-515 69 39.

 

Inspiratie Lookbook 2020

“Pronovias verrast met de nieuwe collectie voor 2020. ”

- Esther

    Maak direct een pasafspraak

    Vul onderstaande velden in en we nemen contact met je op. Samen kiezen we een geschikte datum.