fbpx

Olvi's Bridal


De nieuwe collectie bruidsmode van Olvi’s Bridal is waanzinnig mooi, spectaculair, vrouwelijk en sensueel. Het merk ontwerpt trouwjurken en avondkleding en maakt daarbij gebruik van het fijnste Franse stretch kant. De bruidsjurken hebben verschillende lagen en elke laag is met de hand gemaakt. Door het gebruik van verschillende materialen hebben de designers een bijzondere lijn weten te creëren.

Check de prachtig vormgegeven achterkant van de trouwjurken. Deze zijn spectaculair en zeer gewaagd. Zo fijn en zo mooi en zeer geliefd is bij onze bruiden. De pasvorm is perfect. En Yes, het is een “hot” item in onze bruidsmodewinkel in Alkmaar. Het merk heeft voor elke wens een trouwjurk in het assortiment. Het merk heeft korte trouwjurken die het goed doen bij een strandbruiloft, lange stijlvolle bruidsjurken, maar ook trouwjurken met een wijde rok. De focus ligt bij het merk op het accentueren van de vrouwelijke vorm. Kom je een trouwjurk van Olvi’s Bridal bij ons passen? Bel ons dan eerst even voor een afspraak!

De moeder van de bruid kan ook in onze winkel terecht. Het merk heeft een mooie collectie met stijlvolle avondjurken in verschillende kleuren zoals lavendelblauw, lila maar ook met een prachtige bloemenprint. En aan de bruidsmeisjes heef het merk ook gedacht. Super schattige bijpassende jurkjes voor de kleinste bloemendraagsters. Samen stelen jullie de show.

De nieuwe collectie ligt alweer bij ons in de winkel.