fbpx

Pronovias

Een Pronovias bruidsjurk, een creatie van wereldklasse

Pronovias is al sinds jaren het meest bekende merk in trouwjurken ter wereld. De collecties van het Spaanse merk zijn enorm groot en gevarieerd. Bekende designers zoals Elie Saab en Manual Mota hebben zich verbonden aan het moderne bruidsmodehuis en ontwerpen al jaren de mooiste trouwjurken.

Het merk ontwerpt exclusieve en stijlvolle trouwjurken met een elegante lijn. Wil je pure vrouwelijkheid uitstralen op jullie bruiloft? Met een bruidsjurk van Pronovias ben je hiervan verzekerd. Het merk werkt uitsluitend met de meest luxe en kwalitatief hoogwaardige stoffen. Licht en soepel chiffon voeren bijvoorbeeld de boventoon in de Fashion Collection. Elke bruidsjurk valt mooi en benadrukt de zachte lijnen van het vrouwelijk lichaam. Wij kunnen uit de gehele collectie een trouwjurk voor je bestellen.

Klik op de afbeelding om meer te zien van de Pronovias trouwjurken. Wist je dat Bruidsmode van Os in Alkmaar premium dealer is van het merk? Dat betekent dat je bij ons net die extra service krijgt. Bel ons voor een pasafspraak.