fbpx

Jouw trouwjurk moet natuurlijk precies passen en nauwsluitend op jouw figuur gesneden zijn. Onze bruidswinkel heeft een atelier in huis waar zeer ervaren coupeuses werken. Coupeuses die al menig bruidsjapon op maat hebben gemaakt. Zij maken van jouw trouwjurk een prachtexemplaar die nog heerlijk zit ook. “Vakwerk” van Van Os noemen we dat.

Geroutineerde coupeuses
Doordat Bruidsmode Van Os een eigen atelier in huis heeft kunnen we jouw wensen direct vertalen en jouw trouwjurk perfectioneren. In het atelier kunnen we niet alleen kleine aanpassingen doen maar ook grotere veranderingen. We kunnen jouw trouwjurk maken precies zoals jij het wil. Met extra accessoires zoals gekleurde applicaties of zijden bloemen of linten kunnen we er zelfs voor zorgen dat je ’s avonds op het feest in een nieuwe creatie verschijnt met dezelfde trouwjurk als basis. De creativiteit van onze adviseuses is verfrissend en inspirerend. Bruidsmode Van Os is een van de betere bruidsmodewinkels en heeft een ongekend hoge servicegraad.

Vermaakkosten
Bij de aanschaf van je droomjurk zijn de kosten voor vermaken niet inbegrepen, maar het is een waardevolle extra service die wij aanbieden. Reken op gemiddeld € 349,- voor standaard aanpassingen. Het vermaken van een bruidsjurk is vakmanschap, verre van een standaardklus. Wij nemen de tijd om ervoor te zorgen dat jouw jurk als gegoten zit. Je komt nog twee keer bij ons om de bruidsjurk te passen. Als de jurk bij jouw als gegoten zit wordt hij nog een keer gestoomd. Maatwerk is onze specialiteit, en wij garanderen een perfecte pasvorm. Jouw trouwjurk verdient de aandacht en precisie die wij bieden. Vertrouw op onze expertise voor een onvergetelijke look op jouw grote dag!”

Ons Nieuws

;