fbpx

Rembo Styling

Sorry, no results were found.

Eigentijds, fris, zacht en soepel. Dat zijn de woorden die helemaal passen bij de bruidsmode van het merk Rembo Styling. Boho Chic meets Rock & Roll is de nieuwe collectie van het innovatieve merk.

Het geheim van Rembo Styling? Dynamiek, durf en vooral creativiteit. Een trouwjurk is pure emotie. Zowel voor designer als voor de bruid. Onze designers leggen we daarom geen grenzen op. Zij hebben volledige vrijheid in hun creativiteit. De trouwjurken van Rembo Styling worden in België ontworpen en met heel veel passie gemaakt in Portugal.

Trouwjurk voor de fashionista

Rembo Styling is elegant en eigentijds. Een must voor de echte fashionista die er ook op haar trouwdag stylish uit wil zien. Rembo Styling heeft zich bij het ontwerpen van de collectie trouwjurken laten inspireren door vervlogen tijden. De achterzijde van de trouwjurken is bijzonder spectaculair. Prachtige hoofdbanden en bohemian accessoires als een parasol zijn de onder andere de eye-catchers van het Belgische merk.

Bij het merk ligt de focus op vernieuwing. Door alles binnenshuis te houden kunnen zij alles tot in de fijnste puntje controleren. En dat is waar het merk zich in onderscheidt. Jouw ‘once in a lifetime’ trouwjurk is op ieder moment in handen van gepassioneerde mensen die eraan werken met liefde voor het vakmanschap.

Every dress has it’s own story!