Hoeveel kost een trouwjurk?

Bruidsjurken

De decission is made: jullie gaan trouwen! Dan mag je nu doen waar je waarschijnlijk als klein meisje al naar uit hebt gekeken. Je trouwjurk gaan uitkiezen. Waarschijnlijk heb jij online al wat inspiratie opgedaan en een aantal “pins” opgeslagen. Maar hoeveel kost een trouwjurk eigenlijk?

Een handige tool om binnen je budget te blijven
Trouwjurken zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Hoe duur jouw trouwjurk wordt hangt helemaal af van je wensen. Het is slim om vooraf te bedenken hoeveel budget je hebt om aan je trouwjurk te besteden. The Perfect Wedding heeft een handige budget planningtool voor je bruiloft waarin je gemakkelijk kunt zien hoeveel een gemiddelde bruiloft kost en je kunt er je budget in bijhouden. De tool is gratis.

Hoeveel kost een gemiddelde trouwjurk
Als je een trouwjurk van een merk kiest zoals bijvoorbeeld Rembo Styling, Olvi’s Bridal, White One dan moet je ongeveer rekenen op een prijs tussen de € 1500,- en € 2000,-. Voor dit bedrag heb je een prachtige merk japon van hoge kwaliteitsstoffen met handgemaakte details. Bij ons in de winkel meten we jouw maten op, krijg je deskundig advies van onze styliste en zorgen we ervoor dat jouw bruidsjurk helemaal op maat wordt gemaakt.
Een bruidsjurk van het bekende merk Pronovias ligt tussen de € 2000,- en € 3000,-. Dit merk heeft prachtige japonnen van een hoge kwaliteit en daar betaal je net ietsje meer voor.

 

trouwjurk-olvi-savanna-28

Low budget bruidsjurk
Kies je niet voor een merk bruidsjurk dan ligt de prijs tussen de € 895,- en € 1500,-. Ook hierin heb je in onze bruidsmodewinkel genoeg keuze. Wij zijn altijd voor jou op zoek naar het neusje van de zalm. We bezoeken beurzen in het buitenland om betaalbare bruidsjurken in te kopen die er waanzinnig mooi uitzien van een goede kwaliteit. Ze zijn alleen iets minder bekend van naam, maar daarom niet minder mooi.

Trouwjurken in de uitverkoop
Koop je je japon in de sale dan kan de korting hoog oplopen. Bruidsmodemerken komen elk jaar met een nieuwe collectie. Je raad het al, de vorige collectie wordt dan bij ons in de winkel net iets aantrekkelijker geprijsd. Hecht jij niet zoveel waarde aan het “collectiejaar” maar gaat het er jou meer om hoe je trouwjurk staat en hoe betaalbaar de bruidsjurk is. Dan is dit een goede optie voor je.

Kom langs in onze bruidsmodewinkel in Alkmaar voor een afspraak. Of je nu een trendy merk bruidsjurk kiest of een low budget. Wij hebben iets moois voor elke bruid.

Hoeveel kost een trouwjurk?
Maak direct een pasafspraak

Vul onderstaande velden in en we nemen contact met je op. Samen kiezen we een geschikte datum.