fbpx

Zo kies je je bruidsschoenen

bruidsschoenen

[h1a]Bruidsschoenen kiezen doe je zo![/h1a]

Heb jij je trouwjurk gevonden? Dan is het nu tijd voor de kersjes op de taart: jouw bruidsschoenen. Er zijn wat dingen waar je rekening mee moet houden bij het kopen van bruidsschoenen. Daarom in dit blog wat tips & tricks voor de perfecte trouwschoen.

[h4a] The perfect fit[/h4a]
Zorg ervoor dat je trouwschoenen heerlijk zitten. Het moet prettig aanvoelen. Op je trouwdag sta en loop je veel dus je moet het wel een dag vol kunnen houden op je stappers. Let goed op of de schoenen niet knelt. Je mag best wat ruimte hebben want aan het einde van de dag zwellen je voeten iets op (op warme dagen al helemaal). Het is slim om bruidsschoenen aan het einde van de dag te gaan passen in de bruidsmodewinkel. Dan speel je al een beetje in op de situatie. Je kunt je trouwschoenen het beste inlopen voor de grote dag. Draag ze thuis in de woonkamer een aantal keer. De zool wordt er wat ruwer door en de trouwschoen gaat soepeler zitten.

[h5a]The perfect matching colour[/h5a]
Waar vind je bruidsschoenen die dezelfde kleur als je trouwjurk hebben? Nou dat is best lastig en je bent ook vast niet de eerste die erom vraagt. Daarom heeft Elsa Shoes een Colour Studio opgericht waar ze jouw trouwschoenen aan de hand van een lapje stof exact als je jurk kleuren. Zo weet je zeker dat je de juist match hebt.

[h5a]Lengte van je trouwjurk[/h5a]
Heb je een korte trouwjurk dan zijn je bruidsschoenen een echte eye-catcher. Kies voor een opvallend paar in een spannende kleur. Heb je een themakleur voor je bruiloft dan is het mooi om je schoenen daarop aan te passen. Dat kan ook met een subtiel lintje of steentje. Heb je een lange bruidsjurk, kies dan niet voor een Peep-Toe pump, een schoen met een open neus. Hoewel deze schoenen super sexy zijn, is het een mal gezicht als onder je jurk een paar blote tenen uitpiepen. Ga dan voor een mooi dichte schoen. Laat de lengte van je trouwjurk aanpassen als je je trouwschoenen aan hebt. Dat is voor de stylistes van Bruidsmode Van Os een vanzelfsprekendheid, maar niet voor iedereen!

Als je alle tips tot je hebt genomen dan kun je je nu even lekker laten inspireren. Wij hebben hieronder wat bruidsschoenen voor je geselecteerd. Als je meer wil zien, kijk dan verder in ons [button style=”” url=”http:http://www.bruidsmodevanos.nl/bruidsschoenen” size=”” block=”false”] Fotoalbum bruidsschoenen[/button]

Apple_Blossom_LS_423_600_80bruidsschoenen-elsa-wit-hak-glinster-Matrix_Venice-PLS Shoefie Victoria Rosa PLSbruidsschoenen-elsa-zilver-hak-Zita-Silver-PLS

Zo kies je je bruidsschoenen

    Maak direct een pasafspraak

    Vul onderstaande velden in en we nemen contact met je op. Samen kiezen we een geschikte datum.