fbpx

Eigenlijk hoef jij helemaal nergens op te letten als je bij ons je bruidsjurk koopt. Wij doen dit voor jou. Met onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we dat aan moeten pakken. Of je nu kiest voor een strapless bruidsjurk, een bruidsjurk met een lage rug, of als je volle borsten hebt die ondersteuning nodig hebben. Geen punt. Dat gaan we regelen!

Voor elke bruidsjurk hebben we bij bruidsmode van Os namelijk bijpassende lingerie. Het hoeft dus helemaal niet lastig te zijn. Maar let wel, met een gewone bh voor onder je bruidsjurk gaat het hem net niet worden. Als je voor een bruidsjurk gaat, kies dan ook voor betrouwbare bruidslingerie. We willen natuurlijk dat alles goed blijft zitten en dat je lingerie niet zichtbaar is.

Kies je voor een sexy bruidsjurk met een lage of open rug dan hebben we een speciale bh die laag op de rug een bandje hebben en een bandje in de net. We hebben ook torseletten met een extra lage rug die genoeg ondersteuning geven aan de voorkant en van achter extra diep zijn uitgesneden.

Voor bruiden met volle borsten adviseren we een full-figure bh of torselet. Een full-figure bh omsluit je borsten helemaal zodat ze geen kant op kunnen. Omdat volle borsten best zwaar kunnen zien is een torselet vaak de beste optie. We werken met het merk Poirier en je hoeft niet bang te zijn dat het afzakt. Kies je voor een strapless trouwjurk? Maak je geen zorgen, we hebben ook hiervoor een speciale bh voor met extra ondersteuning.

Buiten de lingerie oplossingen hebben we nog een heel scala aan foefjes die we in kunnen zetten om het maximale resultaat te halen. We kunnen bijvoorbeeld ook speciale cups in de bruidsjurk laten maken of kiezen voor een plak-bh. De cups zonder bandjes blijven als het ware op je huid plakken. Niet elk merk is even betrouwbaar dus laat je goed adviseren. Je wil op je trouwdag geen onplezierige verrassingen.
Oh ja, als je voor een plak-bh gaat, smeer dan vooral geen huidolie of bodylotion. Je snapt het al, door het vette laagje kleeft de plakrand minder goed.

    Maak direct een pasafspraak

    Vul onderstaande velden in en we nemen contact met je op. Samen kiezen we een geschikte datum.    ;