fbpx

Trouwjurk op maat gemaakt? Dat doen we zelf in ons atelier.

Bruidsjurken

Inleggen, uitnemen, korter maken van je bruidsjurk? Geen probleem, dat regelen wij voor je. Als je je droomjurk hebt gevonden maken wij hem helemaal perfect op maat. Het komt bijna niet voor dat een bruidsjurk ook meteen helemaal goed past. Iedereen heeft een verschillend figuur, maar geen zorgen. Jouw droomjurk gaat als gegoten zitten!

Hoe werkt het precies?
Als je jouw perfecte trouwjurk gevonden hebt, dan gaan we deze voor je bestellen. Er is vaak een levertijd, dat verschilt per merk en jurk. Het kan soms vier maanden duren. Op tijd beginnen met je passessie is dus aan te raden. Wanneer de jurk binnen is nemen we contact op voor het maken van de eerste pasafspraak. Vanwege het bepalen van de lengte is het belangrijk om je trouwschoenen mee te nemen. Onze coupeuse speldt de jurk op de perfecte lengte af. Op deze dag doen we ook de extra aanpassingen. Denk aan mouwen, rug, applicaties, decolleté, het sleepje of de sluier. Met jouw wensenlijstje én onze stylisten zorgen we voor de finishing touch.

 

Tweede pasafspraak

Bij de tweede pasafspraak, de doorpas, hangt de bruidsjurk voor je klaar. Deze is helemaal op maat gemaakt in ons atelier. Samen met de coupeuse kijken we of alles naar wens is en of het naadloos bij je aansluit. Mocht dat nog niet het geval zijn, dan doen we de laatste aanpassingen ter plaatse. Daar kun je dan op wachten. En daarna…. mag je hem mee naar huis. We hebben een mooie hoes voor je waar de jurk veilig in bewaard kan worden tot jullie grote dag!

De kosten voor het vermaken van de bruidsjurk worden bij de aankoop aangegeven, zodat er geen onverwachte verrassingen zijn.

Trouwjurk op maat gemaakt? Dat doen we zelf in ons atelier.

“Met jouw wensenlijstje en onze stylisten zorgen we voor de finishing touch.”

- Esther

    Maak direct een pasafspraak

    Vul onderstaande velden in en we nemen contact met je op. Samen kiezen we een geschikte datum.