fbpx

Trouwen tijdens de WK? Kies voor Oranje!

Blog

[h1a] You are a champion![/h1a]
Het kan je niet ontgaan zijn. Heel Nederland is oranje gekleurd. Auto’s en straten versierd met oranje vlaggen. Gaan jullie trouwen tijdens de WK Voetbal en vind je het wel leuk om een knipoog naar Oranje te maken? Dat is zo gedaan. Je bent nog op tijd.

[h4a] Tips voor een “oranje” bruiloft[/h4a]
Versier je trouwjurk met een mooi oranje lint van zijde of verwerk oranje bloemen in je trouwboeket. Een paar oranje gekleurde sokken voor je hubby. Zo sta je er samen gekleurd op.
Nog niet genoeg oranje op je bruiloft? Denk dan aan oranje corsages voor de gasten of de tafeldecoratie versierd met sinaasappeltjes van oranje. Een ballonnenboog met oranje ballonnen. Een oranje kussentje voor de ringen. Als je een echte voetballiefhebber bent, kun je de zaal ook nog voorzien van een heuse groene grasmat. Zeker weten dat jullie gaan scoren!

[h5a]De bruidsmeisjes[/h5a]
Jouw supporters zijn je bruidsmeisjes. Waarom steek je ze niet in het oranje?

Wij hebben wat inspirerende foto’s in een collage voor je bij elkaar gezet! Jij bent er klaar voor. Nu moet Nederland nog wel even winnen!

oranje-tafel-bruilof-voetbal-wk-decoratie bruidsboeket-oranje-wk-voetbal bruidsschoenen-oranje-wk-voetbal oranje-bruidsschoenen-voetbal-wk thema-bruiloft-oranje oranje-bruidspaar-wk-voetbal bruid-oranje-wk-schoenen

Trouwen tijdens de WK? Kies voor Oranje!

    Maak direct een pasafspraak

    Vul onderstaande velden in en we nemen contact met je op. Samen kiezen we een geschikte datum.