fbpx

Wat draag jij, een tiara of bloemen?

Bruidskapsels

[h2a]Watch your head! [/h2a]

Waar ga jij voor? Een klassieke tiara of een fleurige bloemenkroon? Er is keuze genoeg, ook als je iets heel bijzonders of unieks wil. We kunnen in ons eigen atelier van alles voor je ontwerpen en maken. Om jou een idee te geven hebben we wat foto’s bij elkaar gezet. Zo heb je een overzicht van wat er ongeveer allemaal is. Wees gerust het is nog lang niet alles!

Als bruid kun je met je haar alle kanten op. Je hoeft geen lang haar te hebben om creatief te kunnen zijn. Je kunt kiezen voor een hoed, sluier, hairpiece, haarband of vintage haarspelden.

Wil je geen sluier, maar vind je het wel leuk om iets met een haaraccessoire te doen? Dan is een hoofdband wellicht een oplossing. Creëer een vintage look voor jezelf! Dan ben je een unieke bruid. Bij Bruidsmode Van Os helpen we je graag. Laat je door onze styliste inspireren.

[h4a] Welke bruidssluier past het beste bij mij?[/h4a]
Bij het kopen van je trouwjurk kies je een jurk die bij jouw figuur past. De juiste trouwjurk kan jouw pluspunten benadrukken en je mindere punten verdoezelen. Voor een sluier geldt precies hetzelfde: een goed type bruidssluier laat je outfit en je gezicht nog beter uitkomen.
In het volgende blog geven we je tips over het kiezen van een bruidssluier en krijg je inzicht bij welke gezichtsvorm welk type sluier past.

Wat draag jij, een tiara of bloemen?

    Maak direct een pasafspraak

    Vul onderstaande velden in en we nemen contact met je op. Samen kiezen we een geschikte datum.