fbpx

Show your ass-ets ;-)

Bruidsjurken

Niets is minder waar. Je mag best laten zien waar je trots op bent!

In onze bruidsmodewinkel horen we vaak “Wat een enorme keuze!” en dat klopt. Als je al die jurken ziet hangen weet je echt niet waar je zou moeten beginnen met passen én waar je allemaal op moet letten. Geen nood, daar helpen we je bij. Wij kennen namelijk letterlijk elke jurk die in het rek hangt. Wat het belangrijkst is, is dat we jou laten shinen. We zoeken jurken die passen bij jou en die jouw figuur het beste laten uitkomen. We geven je graag voorbeelden waar je alvast over na kunt denken 😉

Diep decolleté

Heb jij een prachtige boezem en deins je niet terug om voor een super sexy look te gaan? Dan behoort een exemplaar met een diep decolleté zeker tot de mogelijkheden. Het merk Olvi’s werkt met Frans stretchkant dat ervoor zorgt dat de jurk heel mooi aansluit op jouw lichaam. Vind je zo’n heel diepe V net iets te veel van het goede, dan kunnen we er in ons atelier een mooi stukje gaas tussen zetten of de V iets verhogen.

 

Strapless
Heb jij hele mooie schouders, dan kun je voor een strapless bruidsjurk kiezen. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen. Van chic stijlvol tot aan volledig kant zoals deze bruidsjurk van Pronovias.

Billen van een zeemeermin
Als jij een paar billen hebt waar menig man zich voor omdraait, ga dan voor een mermaid stijl bruidsjurk. Deze valt strak om je billen heen. We hebben een hele mooie serie van bijvoorbeeld Olvis Bridal waarbij de rug fantastisch is afgewerkt en echte eye-cathers zijn.

Hieronder inspireren we je graag met wat voorbeelden. heb je iets in je hoofd of wellicht al op onze website gezien. Maak een inspiratiebord op Pinterest en neem het vooral mee op je afspraak. Of sla je de foto’s op in de eigen album op je telefoon of tablet.

Show your ass-ets ;-)

“Als jij een paar billen hebt waar menig man zich voor omdraait, ga dan voor een mermaid stijl bruidsjurk.”

- Esther

    Maak direct een pasafspraak

    Vul onderstaande velden in en we nemen contact met je op. Samen kiezen we een geschikte datum.