fbpx

Sexy trouwjurken top 10

Bruidsjurken

Een trouwjurk mag best een beetje sexy zijn. Dat vinden de designers van onze sexy trouwjurken top 10 ook. Een diep decolleté, blote rug afgewerkt met transparante stoffen en de silhouette jurk die strak over de billen valt. Je mag tenslotte gezien worden!

De trouwjurken zijn super vrouwelijk en geven jou een sexy uitstraling en het is jullie feest dus shinen mag 😉 Hou je niet in!

 

Trouwjurk met een decolleté
Een trouwjurk kan op verschillende manier heel sexy zijn. Zo is er de trouwjurk met een diep decolleté. Jouw vrouwelijke vormen worden hierdoor benadrukt. Het is fantastisch te combineren met een mooi sierraad.

     

 

Trouwjurk in mermaid stijl
Een strakke trouwjurk die jouw achterste heel mooi laat uitkomen. De stof valt namelijk net zoals bij een zeemeermin strak over de billen en loopt dan langs de benen naar beneden en valt daarna weer wat wijder uit. Deze super sexy bruidsjurk is er in verschillende stijlen. Tip: onze lingerie helpt om strak voor de dag te komen.

   

Trouwjurk met een lage blote rug
Hoe sexy wil je het hebben? Een bruidsjurk met een lage rug kan bijna niet sexier. Of je nu kiest voor een see-through stof afgewerkt met kant  en steentjes of een opengewerkte versie, je hebt gegarandeerd succes. En maak je niet druk. Wij zorgen ervoor dat alles netjes op zijn plaats blijft. Wat dacht je van deze Rembo Styling bruidsjurk in bohemian stijl?

     

 

Kom rustig passen in onze winkel en bekijk hier meer foto’s van sexy bruidsjurken.

Sexy trouwjurken top 10

“We zetten de tien spannendste bruidsjurken voor je op een rijtje.”

- Esther

Wil je komen passen? Neem dan even contact met ons op via tel. 072 515 69 39 of maak gebruik van ons afsprakenformulier en wij nemen contact met je op.

    Maak direct een pasafspraak

    Vul onderstaande velden in en we nemen contact met je op. Samen kiezen we een geschikte datum.