fbpx

Sexy back: trouwjurken met een spannende achterkant

Blog

Jaaa, ook je achterkant mag gezien worden. En zeker op je trouwdag. De trouwjurken trend van 2017 is toch zeker wel de lage rug. Dat wist jij natuurlijk al lang! Een trouwjurk met een lage rug is een echte eye-catcher. Vind je de stijl van Beyoncé en Kim Kardashian cool maar is het showen van zoveel skin niet voor jou weggelegd? Met ragfijn kant is je trouwjurk minstens zo sexy.

Bruidsjurk sexy blote rug

In de nieuwe collectie van Olvi’s, Rembo Styling en Pronovias vind je de meest sexy bruidsjurken met een blote rug. Wil je alles op een rijtje zien? Bekijk dan ons fotoalbum met voorbeelden van bruidsjurken met een sexy blote lage rug.

De bruidsjurken in de collectie van Olvi’s zijn gemaakt van soepel stretch kant en vallen daardoor prachtig over je billen. Ben je nu benieuwd hoe zo’n bruidsjurk met een sexy blote rug jou zal staan? Maak een afspraak en kom naar onze bruidsmodewinkel in Alkmaar. Daar hangt de nieuwe collectie voor je klaar. Is zo’n sexy blote rug trouwjurk toch niet helemaal jouw ding of staat het op het plaatje toch anders dan bij jou? Wij hebben een grote collectie met verschillende trendy trouwjurken. Don’t worry!

 

Sexy back: trouwjurken met een spannende achterkant

    Maak direct een pasafspraak

    Vul onderstaande velden in en we nemen contact met je op. Samen kiezen we een geschikte datum.