fbpx

Valeria van Pronovias: bruidsjurk in de spotlight

Blog

Elke maand zetten wij een bruidsjurk in de spotlight en deze week is dat de Valeria van het merk Pronovias. De mermaid bruidsjurk is van kwaliteits crêpe stof met korte mouwen. Het lijfje heeft een wat hoger gesloten boothals en heeft een lage en opengewerkte rug aan de achterzijde met twee knoopjes in de hals. Afgewerkt met fijne knoopjes tot op de billen. De japon loopt vanaf de knieën wijd uit. De japon is heel stijlvol, elegant en minimalistisch.

In ons atelier kunnen we elke bruidsjurk helemaal op maat maken voor je. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om de Valeria te bestellen met lange mouwen. Wil je weten hoe de jurk bij jou staat? Maak dan een afspraak in onze winkel en kom rustig passen.

 

Valeria van Pronovias: bruidsjurk in de spotlight

“The most diverse bridal collection in the world”

- Pronovias

Over Pronovias:

Dressing dreams
De Pronovias groep starte als een prestigieus bruidshuis in Barcelona, opgericht in 1922 als bruidsmodewinkel. In 1964 presenteerde het merk de eerste prêt-porter bruidsmodecollectie. En dat was het begin van de ontwikkeling van innovatieve concepten. Exclusieve bruidsmodewinkels. Anno 2018 zijn ze nog steeds de “leading” bruidmode ontwerpers ter wereld.

 

Bruidsmode Van Os is premium dealer van het merk. De bruidsjurken van Pronovias zijn een vast onderdeel van onze collectie. Dit jaar hebben we ook weer prachtige modellen voor je geselecteerd. Wat wij zo fijn en bijzonder vinden is dat de stoffen heel mooi om het lichaam vallen en de pasvorm van een hoge kwaliteit is. In onze winkel hebben we ook een grote collectie bruidslingerie in huis. Een grote collectie is wel zo handig. Elke bruidsjurk is namelijk anders en wij hebben altijd passende lingerie, die we weer onzichtbaar kunnen verwerken zodat je figuur er fantastisch in uitkomt.

Wil je meer zien van Pronovias? Kijk dan in ons fotoalbum met bruidsmode collectie van 2018 Pronovias.

    Maak direct een pasafspraak

    Vul onderstaande velden in en we nemen contact met je op. Samen kiezen we een geschikte datum.