fbpx

Pronovias 2019: bruidsjurken alert!

Bruidsjurken

Yessss ze zijn binnen! De allernieuwste exemplaren van de Pronovias bruidsjurken collectie 2019. En…. ze zijn bloedmooi! Ga je in 2019 trouwen? Dan mag een Pronovias niet ontbreken in je passessie.

Bij het ontwerpen van de nieuwe collectie hebben ze overal aan gedacht: sexy trouwjurken, boho trouwjurken en om helemaal verliefd op te worden de romantische prinsessenjurk.

De bohemian stijl bruidsjurken uit de Pronovias 2019 collectie is ook echt typisch Pronovias. De ontwerpers hebben zich laten inspireren door de vintage stijl. De japonnen zijn romantisch en afgewerkt met veel kant voor die authentieke look. Ze vallen los en zijn heerlijk comfortabel maar toch heel chic en very hip. Wij zijn vooral heel tevreden over de kwaliteit van de stoffen en de pasvorm. De bruidsjurken zijn vaak ietsje kostbaarder dan andere merken maar ze zijn het ook echt waard.

Natuurlijk ontbreekt ook de prinsessenjurk niet in de collectie 2019. En daar zijn we heel blij mee. We zien die blij verraste gezichten maar wat graag voor onze spiegel stralen. “Ik had nooit gedacht dat ik me zo anders en speciaal zou voelen als ik een trouwjurk zou passen.”, is iets wat we regelmatig horen.

Bruidsmode van Os is al jaren premium dealer van Pronovias en daar zijn we best een beetje trots op. De ontwerpers van het modehuis weten ons elke keer weer te verrassen.
 

Pronovias 2019: bruidsjurken alert!

“De nieuwste collectie van Pronovias is weer waanzinnig mooi. De ontwerpers weten ons elke keer weer te verrassen!”

- Esther

Pronovias staat bekend om de uitstekende kwaliteit in pasvorm en stoffen. Ze zijn vooruitstrevend en innovatief. Bekijk de collectie in de gallery. Wil je komen passen? Neem dan contact met ons op voor een pasafspraak.

    Maak direct een pasafspraak

    Vul onderstaande velden in en we nemen contact met je op. Samen kiezen we een geschikte datum.