fbpx

Trouwjurk tips voor een peerfiguur

Blog

Ben jij op zoek naar een trouwjurk en weet je niet goed welk model het beste bij jouw lichaamsvorm past? Op onze website geven we jou de beste tips. Deze keer geven we trouwjurk tips voor bruiden met een peerfiguur.

Wat is een peerfiguur?

Als je een lichaam hebt met een peerfiguur moet je letterlijk aan de vorm van een peer denken. De bovenkant van je lijf is smaller dan de onderkant. Je schouders zijn smal, je hebt geen grote borsten en een slanke taille. Je heupen zijn wat breder en je hebt volle billen en zwaardere benen. De onderkant is in verhouding breder dan de bovenkant net zoals bij een peer het geval is.

Welke trouwjurk kun je aandoen als je een peerfiguur hebt?

Bij een peerfiguur is het mooi als je de nadruk legt op de bovenkant. Je kiest dan voor een strapless trouwjurk of off-shoulder trouwjurk. Dat kan met een mooi bewerkte stof zijn. Een trouwjurk met een langer lijfje staat ook heel mooi. Een wijde rok, bijvoorbeeld de Sissi stijl verbergt jouw billen en benen en verlegt de aandacht naar de bovenkant. Een applicatie in de taille zoals een strik of smalle band met strass werkt ook goed. Prints op het lijfje of strass en pearls: Do! Voor een peerfiguur kies je dus voor een strapless trouwjurk, een off-shoulder trouwjurk of een Sissi trouwjurk.

Welke trouwjurk kun je beter niet kiezen bij een peerfiguur?

Ga bij een peerfiguur niet voor een jurk die strak om je lichaam zit. Je legt dan de accenten precies daar waar je het eigenlijk niet wil. De mermaide trowjurk of de V-hals trouwjurk kun je beter vermijden.

Kom rustig eens in onze bruidsmodewinkel in Alkmaar passen. Wij helpen jou bij het uitkiezen van de perfecte trouwjurk voor jouw figuur.

Geschikte trouwjurken voor een peerfiguur zijn:

trouwjurk peerfiguur

trouwjurk Pronovias

Trouwjurk peerfiguur
trouwjurk Rembo Styling
trouwjurk peerfiguur
trouwjurk Pronovias
trouwjurk-peerfiguur
trouwjurk White One

trouwjurk-peerfiguur
trouwjurk White One
trouwjurk peerfiguur
trouwjurk Rosa Clará

Trouwjurk tips voor een peerfiguur

    Maak direct een pasafspraak

    Vul onderstaande velden in en we nemen contact met je op. Samen kiezen we een geschikte datum.