fbpx

Marylise Eternally: bruidsjurk in de spotlight

Bruidsjurken

Marylise Eternally: bruidsjurk in de spotlight

Elke week zetten wij een bruidsjurk in de spotlight en deze week is dat de Eternally van het merk Marylise. Ontworpen in België en in Portugal gemaakt. De “Easy chic” jurk heeft een hoge A-lijn en een mooie V-hals voor- en achter. De stof is zacht en soepel waardoor je je er heerlijk in kunt bewegen. De top is een sweetheart top met een mooie hartvrom. Samen met onze speciale bruidslingerie maken we voor jou de mooiste combinatie.

De filosofie van Marilyse:

Iedere jurk heeft zijn eigen verhaal.
Het geheim? Dynamisme, durf maar vooral creativiteit. Een trouwjurk is pure emotie. Zowel voor de designer als voor de bruid. De designers krijgen daarom de vrije hand en zijn er geen grenzen aan creativiteit. Elke bruidsjurk wordt met passie ontworpen in België en met veel liefde geproduceerd in Portugal.

Bij Marylise ligt de focus op innovatie. Door alles in eigen huis te maken hebben ze grip op elk detail van het proces. Dat maakt het verschil. Jouw ‘once in a lifetime’ trouwjurk komt uit handen van gepassioneerde vakmensen. Zij werken met liefde aan jouw trouwjurk.

trouwjurk-Marylise-2018-Eternally-achterzijde

trouwjurk-Marylise-2018-Eternally-korte-mouw-a-lijn-voorzijde trouwjurk-Marylise-2018-Eternally-1-C-front-1-Color-HR

Bruidsmode Van Os is officieel dealer van het merk. De bruidsjurken van Marylise zijn een vast onderdeel van onze collectie. Dit jaar hebben we ook weer prachtige modellen voor je geselecteerd. Wat wij zo fijn en bijzonder vinden is dat de stoffen heel mooi om het lichaam vallen en de pasvorm van een hoge kwaliteit is. In onze winkel hebben we ook een grote collectie bruidslingerie in huis. Een grote collectie is wel zo handig. Elke bruidsjurk is namelijk anders en wij hebben altijd passende lingerie, die we weer onzichtbaar kunnen verwerken zodat je figuur er fantastisch in uitkomt.

Wil je meer zien van Marylise? Kijk dan in ons fotoalbum met bruidsmode collectie van 2018 Marilyse.

Marylise Eternally: bruidsjurk in de spotlight

    Maak direct een pasafspraak

    Vul onderstaande velden in en we nemen contact met je op. Samen kiezen we een geschikte datum.