fbpx

Losse lokken of toch opsteken? Bruidskapsel trends.

Bruidskapsels

Draag je je haar los of vast op je trouwdag? Het kan best lastig zijn om een bruidskapsel te kiezen. Ons advies is, maak het jezelf niet te moeilijk. Kies wat het beste bij je complete outfit en dus je bruidsjurk past. Een losse knot kan prachtig staan als je een bruidsjurk draagt waarbij je schouders te zien zijn. Heb je lange donkere krullen dan laat je die natuurlijk prachtig over je schouders vallen. Accentueert bijzonder mooi tegen de lichte tint van je bruidsjurk. Probeer het ook alvast uit bij ons in de winkel. Leg even snel een knot in je haar of bind het vast in een staart. Je ziet dan al heel snel wat het mooist zal staan bij je bruidsjurk. Maak er even een fotootje van zodat je die aan je haarstylist kan laten zien én probeer het kapsel uit voor jullie grote dag. Dan weet je zeker dat je haar goed zit!

Wij geven je graag inspiratie en hebben mooie plaatjes gevonden van bruidskapsels op Pinterest. Heb je er zelf al aan gedacht om een moodboard te maken van bruidskapsels?

Losse lokken of toch opsteken? Bruidskapsel trends.

“Inspirerende bruidskapsels voor 2019!”

- Pinterest

Een tiara kan super hip zijn, ook als je kort of halflang haar hebt. Wij hebben bijzondere items in onze collectie. Probeer ze uit als je bij ons komt passen. Je zult er vanop kijken wat haaraccessoires voor je hele look kunnen doen.

    Maak direct een pasafspraak

    Vul onderstaande velden in en we nemen contact met je op. Samen kiezen we een geschikte datum.