fbpx
Mooi, speciaal en super vrouwelijk.Een trouwjurk van Linea Raffaelli staat bekend om de stijl, originaliteit en kwaliteit. Fijne ruches en prachtige applicaties kenmerken een trouwjurk van Linea Raffaelli. Bruidsmode Van Os in Alkmaar heeft een grote collectie van dit merk in huis. Voor jouw trouwjurk van het gerenommeerde Linea Raffaelli slaag je bij ons. Bekijk direct de collectie trouwjurken van Linea Raffaelli.

Een trouwjurk van Linea Raffaelli komt van de handen van Belgische ontwerpers. De combinatie van gekreukte stoffen, organza, tule en zijde maken een Linea Raffaelli trouwjurk modern, trendy en zeker niet traditioneel. Bij onze bruidsmodewinkel in Alkmaar hebben we een grote collectie in verschillende maten en stijlen voor je klaar hangen.

Linea Raffaelli collectie

Benieuwd naar onze Linea Raffaelli collectie? Neem alvast een voorproefje op onze website. Klik hier en bekijk de nieuwste collectie trouwjurken van Linea Raffaelli in ons fotoalbum.

Wil je een schitterende trouwjurk van Linea Raffaelli komen passen?

Neem dan contact met ons op om in alle rust jouw bruidsjurk uit te zoeken en de collectie van Linea Raffaelli te bekijken. Maak nu een afspraak en kom je bruidsjurk passen, tel. 072-515 69 39. Klik hier en wij bellen jou voor een afspraak.

Onze andere bruidsjurken.

Uiteraard hebben we bij Bruidsmode Van Os nog meer prachtige bruidsjurken in de collectie. Voor de bruidsjurk van jouw dromen kun je onder andere kiezen uit de nieuwste collectie van: Pronovias (premium dealer) Linea RaffaelliRembo StylingLa Sposa MaryliseModeca • Demetrios San PatrickWhite OneAtelier Diagonal en nog veel meer.

;