fbpx

Bruidsjurken in grote maten

Blog

Big is beautiful. En zeker onze collectie met bruidsjurken in grote maten. Ben jij een Plus Size bruid? Stop dan maar met je afvragen waar je mooie bruidsjurken in grote maten kunt vinden. Bruidsmode Van Os is namelijk hèt adres waar jij een trendy bruidsjurk kunt kopen in een grote maat.
Naast de bekende merken als Pronovias, Rembo Styling en Marylise hebben we een nieuwe collectie bruidsjurken in grote maten uit de States over laten vliegen. De amerikaanse bruiden zijn vaak wat voller, maar willen op de dag van hun leven er ook prachtig uitzien. Daarom heeft het merk Callista zich toegespitst op het ontwerpen van bruidsjurken voor de Plus Size Bride. Aan een bruidsjurk in een grote maat worden andere eisen gesteld dan aan een maatje 34.

Bruiden die wat voller zijn, kunnen soms wel wat extra ondersteuning gebruiken. Daar is in de ontwerpfase van de bruidsjurk al rekening mee gehouden. De bruidsjurken in grote maten legen da nadruk daar waar jij dat wil. Daar zijn wij het helemaal mee eens. Laat al het moois zien wat je hebt in inclusief jouw prachtige rondingen! Bij Bruidsmode Van Os hebben we ook aan lingerie in grote maten gedacht zodat je een perfecte combinatie hebt. De bruidslingerie is immers de basis voor een goede ondersteuning. Het helpt om jouw sterke kant te shapen.

Tip: voordat je naar onze bruidsmodewinkel komt, verzamel dan zoveel mogelijk foto’s van bruidsjurken die jij mooi vindt en neem ze mee op je afspraak. Des te beter kunnen wij jou helpen, ook bij het vinden van een bruidsjurk in een grote maat. Onze grote maten collectie gaat tot maat 60.

De collectie bruidsjurken in grote maten vind je in onze bruidsmodewinkel in Alkmaar. Bekijk hier alvast het fotoalbum met bruidsjurken in grote maten.

Informeer voor een pasafspraak via 072-515 69 39.

Bruidsjurken in grote maten

    Maak direct een pasafspraak

    Vul onderstaande velden in en we nemen contact met je op. Samen kiezen we een geschikte datum.