fbpx

De bruidsjurk van Lisa

Blog

De winkel van Bruidsmode van Os in Alkmaar is een prachtige winkel. Een historisch pand aan de gracht van Alkmaar met sierlijke kroonluchters en erg mooi aangekleed. Door Esther werden mijn moeder, schoonmoeder, zus, twee schoonzussen en beste vriendin en tevens getuige een warm welkom geheten. Ik was lichtelijk gespannen. Ik hoopte maar dat die ene mooie jurk ertussen zou zitten. Ik vind in het dagelijks leven nogal lastig om keuzes te maken, dus ik dacht dit wordt wat..

Ik had een aantal foto’s als voorbeeld bij de hand om Esther een idee te kunnen geven wat ik mooi vond. Esther pikte er gelijk een paar jurken tussen de velen uit en vroeg mij te passen. De eerste was gelijk prachtig! Precies wat ik mooi vind! Iedereen vond het erg mooi staan. Zelf stond ik ook perplex hoe mooi die eerste jurk al gelijk stond. De een na de andere jurk stond prachtig! Jeetje wat wordt dit lastig. Ik kan geen keuze maken! Alles was beeldig! Ik werd er emotioneel van! Ik was overdonderd! Zo veel mooie jurken.

Totdat mijn schoonzus een jurk in de winkel zag hangen en zei dat is echt een ‘Lisa’ jurk en zal je prachtig staan. Lang, slank, open aan de zijkant met kant waardoor mijn taille nog mooier uitkomt, doorlopend naar de rug, gedeeltelijk open met een knoopje. En ja hoor, dat is echt de jurk die echt Lisa omschrijft en compleet maakt. Dit moest hem zijn! Na toch nog even andere mooie jurken te hebben gepast om zeker te zijn dat dit ‘hem’ moest zijn, was ik dolblij! Het is gelukt! Ik heb een jurk!

Op de dag zelf heb ik echt onwijs veel mooie reacties gekregen! Wat een fantastische jurk.

De bruidsjurk van Lisa

“Op de dag zelf heb ik echt onwijs veel mooie reacties gekregen! Wat een fantastische jurk.”

- Lisa

Mijn lengte, figuur, huidskleur, kleur ogen en blonde haar kwamen er prachtig in uit! Met mijn lengte van 1.85 cm stond deze jurk beeldig . Ik leek wel nog langer en slanker. Het kant aan de zijkant en rug maakte het compleet en ook erg sexy! De jurk zat ook heerlijk! Ik heb mij er de hele dag stralend in gevoeld. Die lach kreeg ik niet meer van mijn gezicht! Wat voelde ik mijn geweldig! Ook met dansen ’s avonds ging het prima!
Het was een onvergetelijke dag, mede dankzij deze prachtige jurk van Bruidsmode van Os.

 

Heb jij ook zo’n mooi verhaal? Laat het ons weten!

    Maak direct een pasafspraak

    Vul onderstaande velden in en we nemen contact met je op. Samen kiezen we een geschikte datum.