Van Os Bruidsmode in de historische binnenstad van Alkmaar

20 jaar ervaring in bruidsmode

Van Os bruidsmode is een eigentijds, hip bedrijf gelokaliseerd in een van de prachtigste panden van Alkmaar op de Oudegracht. Wij streven er naar elk jaar weer een fantastische bruidsmode collectie samen te stellen uit de meest gerenommeerde merken zoals Pronovias, Rembo Styling W1, Modeca, Enzoani, Willowby Watters  en nog veel meer.

Onze inkoop reizen brengen ons dan ook naar Barcelona, Parijs, Milaan en Duitsland waar we ook geïnspireerd raken van de mogelijkheden met een trouwjurk zoals, welke bruidssieraden zijn er het mooist mee te combineren of welke bruidsschoenen kleuren het best bij welke jurk. Heb je wel of geen hoepel nodig? Welke lingerie past er het beste bij? Je kunt het rustig aan ons overlaten.

Daarom kun je bij ons gaan voor het totaal plaatje en kun je al alles op en aan trekken tijdens de pas sessies.
We beginnen altijd even met een kopje koffie of thee en een kleine intake  waarin wij uitleggen hoe een pas sessie in zijn werk gaat en kun jij ons vertellen hoe jij denkt dat je droomjurk eruit gaat zien. Jouw trouwjurk moet natuurlijk precies passen en nauwsluitend op jouw figuur gesneden zijn. Onze bruidsmode winkel heeft een atelier in huis waar zeer ervaren coupeuses werken. Coupeuses die al menig trouwjurk op maat hebben gemaakt.

In het bruidsmode atelier kunnen we niet alleen kleine aanpassingen doen maar ook grotere veranderingen aan een trouwjurk. We kunnen jouw trouwjurk maken precies zoals jij het wil. Dat doen we in ons eigen atelier. Met extra accessoires zoals gekleurde applicaties of zijden bloemen of linten kunnen we er zelfs voor zorgen dat je ’s avonds op het feest in een nieuwe creatie verschijnt met dezelfde trouwjurk als basis. De creativiteit van onze adviseuses is verfrissend en inspirerend. Bruidsmode Van Os is een van de betere bruidsmodewinkels en heeft een ongekend hoge service.

TOP

Wacht! We hebben nog veel meer jurken in onze winkel.

Wist je dat we nog lang niet alle bruidsjurken op de website hebben staan? Regelmatig komen er nieuwe collecties binnen.
Kom snel eens langs. Voor elke bruid hebben wij een leuke verrassing!

Maak nu je pasafspraak