Bruidsmode met trouwjurken van 895 tot 2500 euro. Kom passen!

Bruidslingerie bij Bruidsmode Van Os in Alkmaar

Vverkrijgbaar van Cup A tot Cup G.

Hoe belangrijk is bruidslingerie onder mijn trouwjurk? Best wel belangrijk vinden wij. Bruidslingerie dient als ondersteuning van jouw lichaam en je trouwjurk. Draag je een strapless trouwjurk? Dan hebben wij daar bijvoorbeeld speciale bruidslingerie voor.
Naast dat het een belangrijke functie heeft voor de vorming van je trouwjurk wil het oog natuurlijk ook wat. Voor de belangrijkste man van het feest wil je er toch niet alleen overdag adembenemend uitzien? Alle zorg en aandacht die je besteedt aan het uitzoeken van je prachtige trouwjurk, zou je ook aan de accessoires moeten besteden. En zeker aan je bruidslingerie! Daarom ben je bij Bruidsmode Van Os niet alleen aan het goede adres voor de prachtigste bruidsjurken, maar hebben wij ook fantastische bruidslingerie voor je.

Bruidslingerie, in onze trouwwinkel: mooi en comfortabel
Wij helpen je graag bij het samenstellen van jou trouwkleding voor de dag van je leven. Wij zoeken samen met jou naar de mooiste bruidsaccessoires en bruidslingerie die het beste bij jouw bruidsjurk passen. Bruidsaccessoires leggen de belangrijkste accenten en ze zorgen ervoor dat jouw bruidskleding helemaal compleet is. In onze trouwwinkel hebben we ruim keuze in bruidsaccessoires.

Compleet in bruidsmode

In onze winkel aan de Oudegracht in Alkmaar kunnen wij je helpen bij het samenstellen van jouw complete bruidsoutfit. Bruidslingerie, bruidssluiers, bruidsaccessoires in alle variaties. Onze creativiteit is eindeloos. Laat je verrassen! Wij maken van jou een hippe bruid.

TOP

Wacht! We hebben nog veel meer jurken in onze winkel.

Wist je dat we nog lang niet alle bruidsjurken op de website hebben staan? Regelmatig komen er nieuwe collecties binnen.
Kom snel eens langs. Voor elke bruid hebben wij een leuke verrassing!

Maak nu je pasafspraak