Tattoo effect bruidsjurken Pronovias

Tattoo effect bruidsjurk Pronovias

Prachtig bewerkte ruggen, mouwen en décolletées … het Tattoo effect. Door kant en tule te combineren heeft Pronovias een nieuwe trend gezet: de Tattoo effect bruidsjurken collectie. Delicate bloempatronen van kant waarbij het net is alsof het op je huid ligt. Bekijk de trouwjurken in de nieuwe Pronovias Tattoo Collection en kies welke het beste bij jouw stijl past! You’re on my skin just like a tattoo 😉

Tattoo effect bruidsjurken passen?

Maak een afspraak in onze bruidsmodewinkel. Bel vooraf zodat we deze beauties klaar kunnen hangen voor je.

Pronovias is al sinds jaren het meest bekende merk in bruidsjurken ter wereld. De collecties van het Spaanse merk zijn enorm groot en gevarieerd. Bekende designers zoals Elie Saab en Manual Mota hebben zich verbonden aan het moderne bruidsmodehuis en ontwerpen al jaren de mooiste trouwjurken. Pronovias ontwerpt exclusieve en stijlvolle bruidsjurken met een elegante lijn. Wil je pure vrouwelijkheid uitstralen op jullie bruiloft? Met een bruidsjurk van Pronovias ben je hiervan verzekerd. Pronovias werkt uitsluitend met de meest luxe en kwalitatief hoogwaardige stoffen. Licht en soepel chiffon voeren bijvoorbeeld de boventoon in de Fashion Collection van Pronovias. Elke bruidsjurk valt mooi en benadrukt de zachte lijnen van het vrouwelijk lichaam. Wij kunnen uit de gehele collectie van Pronovias jouw trouwjurk bestellen. De Tattoo effect bruidsjurken zijn nieuw van Pronovias. Hiermee laat het ontwerpershuis weer zien dat ze innovatief zijn.

TOP

Wacht! We hebben nog veel meer jurken in onze winkel.

Wist je dat we nog lang niet alle bruidsjurken op de website hebben staan? Regelmatig komen er nieuwe collecties binnen.
Kom snel eens langs. Voor elke bruid hebben wij een leuke verrassing!

Maak nu je pasafspraak