Afspraak maken om te passen? Bel ons op 072 - 515 69 39

Olvi’s Bridal trouwjurken

Jouw bruiloft wordt met de nieuwe collectie van Olvi’s Bridal een echt sprookjeshuwlijk. Met een trouwjurk van Olvi’s Bridal is het alsof je regelrecht uit een sprookjesboek komt wandelen. Let eens op de prachtig vormgegeven achterzijde van de trouwjurken. Zo fijn en zo mooi. Olvi is een van de merken die zeer geliefd is bij onze bruiden. De pasvorm is perfect. Het is een “hot” item in onze bruidsmodewinkel in Alkmaar.
Olvi’s Bridal staat bekend om de unieke innovatieve ontwerpen. De trouwjurken zijn gemaakt van Frans stretch kant. Elke laag is met de hand gemaakt. Door het gebruik van verschillende materialen hebben de designers van Olvi een bijzondere lijn weten te creëren. De focus ligt bij het merk op het accentueren van de vrouwelijke vorm.

Bekijk hieronder het fotoalbum van Olvi’s Bridal trouwjurken. Klik op een foto om te scrollen. Met de pijlen kun je navigeren.

Olvi’s <br/> Bridal

Olvi Bruidsjurk

Olvi Collectie
Savanna
TOP

Wacht! We hebben nog veel meer jurken in onze winkel.

Wist je dat we nog lang niet alle bruidsjurken op de website hebben staan? Regelmatig komen er nieuwe collecties binnen.
Kom snel eens langs. Voor elke bruid hebben wij een leuke verrassing!

Maak nu je pasafspraak