De trouwjurk van jouw dromen

… vind hem met de hulp van onze adviseuses

Je bent op zoek naar die ene bijzondere trouwjurk. De adviseuses van Van Os Bruidsmode zijn zeer ervaren en kunnen je alles vertellen over de laatste trends in bruidsmode. Zij helpen je en zorgen ervoor dat jij je een echte ster voelt in jouw trouwjurk.

De adviseuses van Van Os Bruidsmode nemen de tijd voor je. Je bespreekt je wensen en vertelt ze hoe jouw dag eruit gaat zien. Trouwen jullie op het strand en geven jullie je bruiloft in een hippe strandtent of kies je voor een klassieke locatie? Elke bruiloft ziet er anders uit. Wij zorgen ervoor dat jouw trouwjurk geschikt is en afgestemd op jouw wensen.

Jouw trouwjurk: een droomcreatie

Heb je een idee of een foto van de trouwjurk waarin jij graag zou willen trouwen? Neem het mee, we kunnen je dan nog beter helpen. Van Os Bruidsmode is al 20 jaar toonaangevend in bruidsmode. Onze adviseuses hebben jarenlang ervaring. Op hen kun je vertrouwen. Zij zorgen ervoor dat jij op jullie trouwdag in de mooiste creatie verschijnt.

Wil je meer weten of wil je een trouwjurk komen passen? Maak dan een afspraak met een van de adviseuses van Van Os Bruidsmode in Alkmaar. Je bereikt ons telefonisch via 072 – 515 69 39. Wil je dat wij je bellen voor een afspraak? Klik hier en wij bellen jou.

TOP

Wacht! We hebben nog veel meer jurken in onze winkel.

Wist je dat we nog lang niet alle bruidsjurken op de website hebben staan? Regelmatig komen er nieuwe collecties binnen.
Kom snel eens langs. Voor elke bruid hebben wij een leuke verrassing!

Maak nu je pasafspraak